Bekijk hier de nieuwe website Schoorlvakanties huisjes

In de duinen vlakbij het centrum van Schoorl en op nog geen 5 km van zee beleeft u de mooise vakantie

Vakantiehuisjes in Schoorl 2

Een gezellige Finse blokhut-bungalow en u betaald bij ons geen boekingskosten en toeristenbelasting

Vakantiehuisjes in Schoorl 3

Het strand van Schoorl en de bruisende zee liggen niet ver van uw vakantiehuisje

Vakantiehuisjes in Schoorl 4

Boek je ons vakantiehuisje in Schoorl dan heb je recht op 3 uur gratis kickbiken en 50% korting op brandingkajakken en brandingraften

Het duingebied en het strand van Schoorl biedt veel mogelijkheden voor verschillende interesse. Als we ons de vraag stellen "voor wie is een vakantie in Schoorl nou eigenlijk geschikt" zien we dat iedereen in dit unieke stukje natuur aan zijn/haar trekken kan komen.

Natuurliefhebbers, mensen die willen relaxen of juist een sportieve vakantie zoeken, kunnen hier alle jaargetijden terecht.

Voor zonaanbidders die graag op het strand willen bruinbakken kunnen we melden dat de Noord-Hollandse kust de meeste zonuren heeft.

In tegenstelling tot veel andere Nederlandse natuurgebieden geeft Schoorl nog het gevoel van ongerepte natuur. Dit komt omdat er in dit gebied veel plekken zijn waar de natuur de vrije loop heeft. Verwilderde bossen en stuifduinen, maar ook duinmeertjes  of oude weggezakte paden en niet te vergeten het strand dat met de bijnaam "het stille strand" geen verdere toelichting nodig heeft.

Vakantiehuisjes in Schoorl 5

In het voorjaar, najaar en zeker in de winter is Schoorl voor de rustzoekers een ideale plek. Maar ook zomers als het op de doorgangswegen en paden krioelt van de toeristen, hoef je maar even van de route af te wijken om de rust te vinden. Terwijl er op een warme zomerse dag in de de meeste ander badplaatsen gevochten wordt om een plekje, hoef je in Schoorl maar een klein stukje van de strandafgang te lopen en je hebt alle rust en ruimte om je heen.

Voor zonaanbidders is bij warm en zonnig weer het strand "the place to be". Maar als er een fris windje staat of het zonnetje een schrale poging doet om door de wolken te breken, dan kan een beschut duinpannetje een prima uitkomst bieden. Wie het dichter bij huis zoek beland ongetwijfeld op het zonnige terras van het vakantiehuis.

Vakantiehuisjes in Schoorl 6

Als je ook een sportieve invulling voor je vakantie zoekt dan is er in Schoorl heel veel mogelijk. Zowel recreatief als extreem, er zijn voldoende mogelijkheden. Een enorm netwerk van paden biedt wandelaars, fietsers en ruiters de mogelijkheid hun liefhebberij te beoefenen. Maar ook exclusievere sporten zijn hier mogelijk. Denk maar eens aan surfboarding, kiten, kajakken of raften in de branding en kickbiken of mountainbiken door de duinen, je zult je zeker niet hoeven te vervelen.

Vakantiehuisjes in Schoorl 7

Ieder jaargetijde heeft zijn charmes. De lente staat in het teken van nieuw leven. Jonge blaadjes aan de bomen, veel bloemen en planten in de knop en vogeltjes die fluiten. De herfst is met haar felle kleuren en de geur van paddenstoelen in het bos misschien wel het mooiste jaargetij. Hoewel we soms ervaren dat de winter dit kan overtreffen.

Vakantiehuisjes in Schoorl 8